Blomus – FAROL FLOOR Mobile LED Floor Lamp – Gulvlampe – Gunmetal, Metallic Finish – H115 x L15 x W15 cm

1.580,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 10948301024085515 Kategorier: ,

Beskrivelse

FAROL FLOOR Mobile LED Floor Lamp fra Blomus er en imponerende kombination af stil og funktionalitet. Den slanke og moderne gulvlampe er designet til både indendørs og udendørs brug og giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning i ethvert rum. Med flere lysstyrke-niveauer kan du justere gulvlampens belysning efter behov, og dens mobile design gør det nemt at flytte den rundt og placere den præcis, hvor du ønsker det. Med FAROL FLOOR Mobile LED Floor Lamp får du ikke bare en gulvlampe, du får en masse magiske øjeblikke. Forestil dig at skabe en stemningsfuld belysning til en hyggelig aften med venner eller nyde en romantisk middag under stjernerne. Materialer: Fremstillet i aluminium mat og pulverlakeret plastik.
Specifikationer: Gulvlampen kan bruges både indendørs og udendørs – selv i kraftigt regnvejr. Gulvlampen kan med sit integrerede batteri være tændt i 8-40 timer (afhængigt af lysstyrken), derefter skal den lades op med sin medfølgende 1m lange oplader. Volt DC 3,7V, 1,5 Watt, IP-klasse III.
Lys: Gulvlampen har tre lysstyrke-niveauer der betjenes ved at berøre lampeskærmens midte kortvarigt og en ekstra lysdæmperfunktion der betjenes når du holder fingeren inde på lampeskærmens midte. 115 Lumen, 3000K.
Plejevejledning: Rengør gulvlampen med en fugtig klud.
Design: Originalt design af Peter Lienhart for Blomus.
Fås i følgende varianter: Gunmetal, Metallic Finish, Burned Metal, Metallic Finish & H115 x L15 x W15 cm
FAROL FLOOR Mobile LED Floor Lamp Gulvlampe fra Blomus her i varianten Gunmetal, Metallic Finish og H115 x L15 x W15 cm

Yderligere information

Brand

Merchant