Design By Us – Ballroom Molecule Lamp – Pendel – Blue/Gold – H66 x W68 cm

12.090,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 10948300310045408 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ballroom Molecule er Design By Us’ fortolkning af den morderne og klassisk lysekrone. Lampen har et betagende lys, som skaber et flot samt rolig belysning. Lampen er det bevidste og minimalistiske valg i din indretning. Derfor supplerer dens minimalistiske design enhver indretningsstil.
Lampen er udført i mundblæst glas, der skaber et unikt udtryk. Når lampen tændes, kastes et flot lys ud i rummet, hvilket er med til at skabe et iøjnefaldende spil til din bolig. Lampens design er som et kunstværk, selv når lampen ikke er i brug.
Du kan eventuelt benytte lampen, som en smuk spisebordslampe, eller i stuen for at lyse krogene op, og skabe hygge til din bolig.
Den unikke lampe er designet af Design by Us, som blev etableret i 1999 af Rasmus Larsson, som en legeplads for fantasifulde og utraditionelle tilgange til, hvordan belysning og interiør bør skabes, hvilket også kommer til udtryk i lampen.
Materiale Lampen er af mundblæst og håndmalet glas og overfladebehandlet jern.
Teknisk Info Max 40 watt pære, pæren der er anbefalet er Globe Ø80 (medfølger ikke).
Bemærkninger Vi gør opmærksomme på, at en pære ikke medfølger.
Design Original design af Design By Us.
Fås i følgende varianter: Rose/Gold, Orange/Gold, Purple/Gold, Blue/Gold, White/Gold, Army/Silver, Smoke/Silver & H66 x W68 cm
Ballroom Molecule Lamp Pendel fra Design By Us her i varianten Blue/Gold og H66 x W68 cm

Yderligere information

Brand

Merchant