Tilbud

Design By Us – Carnival Pendant Lamp – Pendel – No. 2 – Rose/Green – 35 x 5,8 cm

Original price was: 4.900,00 kr..Current price is: 4.245,00 kr..

Til butik

Varenummer (SKU): 6955902001935218 Kategorier: ,

Beskrivelse

Carnival Pendel er en elegant pendel lampe, som består af ren farvet krystal. Refleksionerne og gløden fra den æstetiske krystal reflekterer smukt og giver karakter til din bolig. Lampen er som et eksklusivt farvespil til ethvert interiør. Lampen er fremstillet i fintskåret glas, hvor farverne er omhyggeligt udvalgt og sammensat.
Carnival Pendel er det bevidste og minimalistiske valg i din indretning. Derfor supplerer dens minimalistiske design enhver indretningsstil.
Carnival er en unik pendel fra Design By Us skabt i et fantastisk samarbejde med Reflections Copenhagen, som er eksperter i krystal indretning. Carnival Pendel fås i forskellige varianter.
Den elegante pendel lampe er designet af Design by Us, som blev etableret i 1999 af Rasmus Larsson som en legeplads for fantasifulde og utraditionelle tilgange til, hvordan belysning og interiør bør skabes, hvilket også kommer til udtryk i lampen.
Materiale Lampen er fremstillet i fintskåret glas, med fatning i messingbelagt jern Energiklassen Lampen består af klasse A++ Teknisk Info Kun LED, maks 10 watt pære, pæren der er anbefalet er Mini Spot (medfølger ikke), længden på den sorte stofsnor med guld baldakin er 2,5m Bemærkninger Vi gør opmærksomme på, at en pære ikke medølger Design Original design af Design By Us x Reflections Copenhagen Fås i følgende varianter: No. 1 – Cobalt/Red/Clear/Rouge, No. 2 – Rose/Green, No. 3 – Black/Azure/Brown, No. 4 – Rose/Grey/Black/Azure & 35 x 5,8 cm, 40,4 x 5,8 cm
Carnival Pendant Lamp Pendel fra Design By Us her i varianten No. 2 – Rose/Green og 35 x 5,8 cm

Yderligere information

Brand

Merchant