Design By Us – Nutty Pendant Lamp – Large – Pendel – Black Dome – Smoke – Ø30 x 29 cm

5.490,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 10948300272025151 Kategorier: ,

Beskrivelse

Nutty lampen er inspireret af naturen og dens fine nødder fra det livlige træ egetræet. Lampen er den perfekte tilføjelse til spisestuen, som skaber et flot samt roligt lys med et skarpt udtryk.
Sammen med lampens mundblæste glas, fås lampen i to størrelser såvel som farver i både glas og kuppel, hvilket skaber en smuk detalje til designet. Lampen er derfor det bevidste og minimalistiske valg i din indretning.
Lyset er indirekte og blødt, hvilket giver en meget behagelig atmosfære og lys.
Du kan eksempelvis benytte Nutty pendlen, som en iøjnefaldende spisebordslampe eller i stuen for at skabe en hyggelig belysning til din bolig.
Den unikke lampe er designet af Design by Us, som blev etableret i 1999 af Rasmus Larsson, som en legeplads for fantasifulde og utraditionelle tilgange til, hvordan belysning og interiør bør skabes, hvilket også kommer til udtryk i lampen.
Materiale Pendlen er af mundblæst glas med en integreret LED pære, lampen er med belagt metal samt tex flisesnor Teknisk Info Længden på stofsnoren er 3m. Design Original design af Design By Us Fås i følgende variant: Black Dome – Clear Ø30 x 29 cm
Nutty Pendant Lamp – Large Pendel fra Design By Us her i varianten Black Dome – Smoke og Ø30 x 29 cm

Yderligere information

Brand

Merchant