Design By Us – Nutty Pendant Lamp – Small – Pendel – Chrome Dome – Brown – Ø18,5 x 17,5 cm

3.590,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 10948300272027263 Kategorier: ,

Beskrivelse

Nutty lampen er fortolket af naturen og dens fine nødder fra det livlige træ egetræet. Lampen er den perfekte tilføjelse til spisestuen, som skaber et flot samt roligt lys med et skarpt udtryk.
Sammen med lampens mundblæste glas, fås lampen også i flere størrelser såvel som farver i både glas og kuppel, hvilket skaber en smuk detalje til designet. Lampen er derfor det bevidste og minimalistiske valg i din indretning.
Du kan eksempelvis benytte Nutty pendlen, som en iøjnefaldende spisebordslampe eller i stuen for at skabe en hyggelig belysning til din bolig.
Den unikke lampe er designet af Design by Us, som blev etableret i 1999 af Rasmus Larsson, som en legeplads for fantasifulde og utraditionelle tilgange til, hvordan belysning og interiør bør skabes, hvilket også kommer til udtryk i lampen.
Materiale Pendlen er af mundblæst glas med en integreret LED pære, lampen er med belagt metal samt tex flisesnor Teknisk Info Længden på stofsnoren er 3m. Design Original design af Design By Us Fås i følgende varianter: Black Dome – Clear & Ø18,5 x 17,5 cm
Nutty Pendant Lamp – Small Pendel fra Design By Us her i varianten Chrome Dome – Brown og Ø18,5 x 17,5 cm

Yderligere information

Brand

Merchant