Tilbud

Design By Us – Wave Optic Opal Lamp – Væglampe – Clear/Silver – D:18 x DIA:38 cm

Original price was: 6.590,00 kr..Current price is: 4.935,00 kr..

Til butik

Varenummer (SKU): 10948300310046262 Kategori:

Beskrivelse

Med den sofistikerede Wave Optic Opal lampe kan du opnå et betagende unikt lys. Lampen er det bevidste og minimalistiske valg i din indretning. Derfor supplerer dens minimalistiske design enhver indretningsstil.
Lampen er udført i mundblæst glas udformet som fine bølger, der skaber det velkendte retro look til lampen. Når lampens lys tændes, kastes et flot bølget lys på væggen, hvilket er med til at skabe et iøjnefaldende spil til din bolig. Lampens skulpturelle udtryk er som et kunstværk, selv når lampen ikke er i brug. Lampens detaljer tilfører elegance til indretningen.
Du kan eventuelt benytte lampen, som en smuk sengelampe, eller i stuen for at lyse krogene op, og skabe hygge til din bolig.
Den unikke lampe er designet af Design by Us, som blev etableret i 1999 af Rasmus Larsson, som en legeplads for fantasifulde og utraditionelle tilgange til, hvordan belysning og interiør bør skabes, hvilket også kommer til udtryk i lampen.
Materiale Lampen er af mundblæst og håndmalet glas, belagt aluminium og tekstilsnor.
Teknisk Info Max 40 watt pære, pæren der er anbefalet til størrelse small er Arbitrary Ø60, og størrelse large er Globe Ø80 (medfølger ikke), længden på ledningen er 2m.
Bemærkninger Vi gør opmærksomme på, at en pære ikke medfølger.
Design Original design af Design By Us
Fås i følgende varianter: Gold/White, Clear/Silver & D:17 x DIA:26 cm, D:18 x DIA:38 cm
Wave Optic Opal Lamp Væglampe fra Design By Us her i varianten Clear/Silver og D:18 x DIA:38 cm

Yderligere information

Brand

Merchant