Ebb & Flow Smykke Pendant Lamp M Ø: 12,5 cm – Golden Smoke/Gold

2.645,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 11363501434000291 Kategori:

Beskrivelse

Ebb & Flow Smykke Pendant Lamp M Ø: 12,5 cm – Golden Smoke/Gold
Smuk og æstetisk glaslampe fra Ebb & Flow. Lampen er inspireret af en elegant ørering, med et feminint “dress-up” design. Vi bruger i dagligdagen smykker til at pynte os med, her får du en lampe der vil pynte i hvert et rum, i dit hjem. Brug lampen over spisebordet i spisestuen, eller entréen og skab et statement lige når man træder ind i dit hjem, benyt lampen i de rum hvor de ønsker et ekstra dekorativt element. Smykke lampen repræsentere Europæisk håndværk, hvor præcision og detalje er i højsæde. Lampen er bygget og monteret i Danmark, dette er med til at skabe et unikt produkt med høj kvalitet. Glasset lampen er udformet af er mundblæst og håndskåret efter Ebb & Flows ønske og anvisninger.
Luftbobler kan muligvis forekomme, da produktet er mundblæst. Disses ses dog ikke som fejl, men som charme og er med til at give produktet karakter. Derudover kan der forekomme forskellighed i tykkelse og vægt, igen da produktet er mundblæst.
OBS: miljøbillederne viser nødvendigvis ikke lampen i dens rigtige størrelse og farve, men dens udformning og mulige anvendelse
Designer:
Susanne Nielsen
Materiale:
Glas
Metal
Stof ledning 2 meter
Mål:
Lampeskærm:
H: 40 cm
Ø: 12,5 cm
Baldakin:
H: 7,8 cm
Ø: 7,9 cm
Vedligeholdelse:
Tør af med en blød, fugtig klud.
Tekniske specifikationer:
E14 max 25W – LED – CFL (medfølger ikke)

Yderligere information

Brand

Merchant